dilluns, 8 de maig de 2023

LES CELEBRACIONS DEL NOSTRE ENTORN A LA PRIMAVERA

Hola nens i nenes de l'escola Santa Anna i escola Ginesta, aquesta primavera hem pogut gaudir de tres celebracions que ens han agradat molt!

La Pasqua: durant el temps de la quaresma, hem anat traient cada divendres una cama a la Vella Quaresma tot cantant-li una cançó. Per donar la benvinguda a la Pasqua i a les vacances, vam fer una Mona ben guarnida!

La Fira de la Flor i el Planter: és una fira que es celebra molt a prop de la nostra escola quan arriba la primavera. En aquesta fira podem trobar moltes parades de plantes, planter i plantes aromàtiques. També hi ha tallers pels nens i nenes per aprendre a fer rams de flors, a cuidar les plantes, etc. Totes les escoles del poble de Salt participem preparant un plafó amb decoracions de primavera.

Sant Jordi: Com que el dia de Sant Jordi era festa, a l'escola ho vam celebrar el divendres 21. Per celebrar el dia del llibre i la rosa a l'escola vàrem treballar les llegendes. A infantil es va treballar La Llegenda de Sant Jordi i vam fer una rosa. Entre tota l'escola vàrem crear el "Llibre gegant de les llegendes" on van quedar plasmades totes les llegendes que es van treballar des d'I3 a 6è. En aquest acte conjunt amb tota l'escola vàrem representar la Llegenda de Sant Jordi amb unes titelles que havíem preparat.


LA PREGUNTA QUE US FEM ÉS: AMB QUÈ VAM FER LA MONA DE PASQUA?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.